Bezoek mijn profiel Noella82, 38 jaar jong uit flevoland

Leeftijd: 38
Lengte: 175 – 185
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

In mijn leven heb ik het geluk dat ik veel mag schrijven, en ik heb heel veel verschillende onderwerpen waar ik uit kan putten, natuurlijk is mijn eigen leven ook wel een onderwerp dat ik graag gebruik. Ik wil nog meer meemaken war ik over kan schrijven, meer inspiratie. Maar ik wil ook wel andere inspiratie gebruiken in mijn leven, dus als jij nog leuke verhaaltjes weet waardoor wij los kunnen gaan, dan sta ik daar voor open.

Over jou;

Dat jij toevallig van anders houdt maakt geen freak van jou, en ik denk dat het jou alleen maar tekent en jou een geweldige man maakt om het toe te geven. Dit feit alleen al maakt jou de moeite waard voor mij om te leren kennen. Dus zullen wij?

Mijn voorkeuren;

one-night-stand,rollen-spel,sm-dominant,parenclub-bezoek,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments