Bezoek mijn profiel Kaolo, 32 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 32
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Heb net een relatie achter de rug en wil nu maar 1 ding en dat is zoveel mogelijk genieten. Heb zo gigantisch veel gemist wat dat betreft dat ik wel even bezig ben dat allemaal in te halen. Ben er achter gekomen dat hij het met iedereen deed behalve met mij, dus ik zou zeggen kom maar op en maak me gek!

Over jou;

Jij bent wel eerlijk en respectvol. Niet dat ik je meteen als man hoef maar ben er ook wel een beetje klaar mee om me te laten gebruiken. Wil jij ook dat de ander er net zoveel van geniet als jij dan passe we wat dat betreft al perfect bij elkaar. Ik ben heel goed in massages geven, en laat me ook heel graag verwennen door jouw handen. Krijg er al een harde van als ik eraan denk wat we allemaal kunnen doen!

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,ongeremde-sex,sm-dominant,parkeerplaats-sex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments