Bezoek mijn profiel Shanna28, 31 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 31
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Als ik hier kan vinden wat ik zoek, dan weet ik waar ik het vaker zou moeten zoeken hahah. Oke ik zeg even wat ik zoek, ik ben een getrouwde vrouw en ik wil niets meer dan lekker kunnen genieten zo af en toe, ik sta open voor spannende dingen en die krijg ik thuis al lang niet meer! In het begin was het allemaal goed, was het lekker en leuk en nu? Niks is er van over en ik kan het uitzoeken, nu kan hij het uitzoeken en wil ik sex met een lekkere spannende man die mij wel het genot kan laten beleven waar ik zo naar verlang!

Over jou;

Lekker fun hebben met lekker veel seks, ja dat naast me relatie heb je er geen problemen mee? Stuur me dan snel een berichtje

Mijn voorkeuren;

beffen,gangbang,vingeren,sm-dominant,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.