Bezoek mijn profiel Milena20, 33 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 33
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik lust meer dan wat ik kan krijgen. Is er niet een manier waarop we zonder relatie toch lekkere dingen kunnen doen?
Ik ben niet zo in voor een relatie want ik denk dat de meeste mannen toch vreemdgaan. Dit natuurlijk tot tegendeel word bewezen. Dus open erin, zonder vooroordelen met enkel de wens om lekker bevredigt te worden. Jij en ik, 50/50. Wil je delen? Dat kan ik ook.

Over jou;

Eerlijk zullen we alles delen? Of wil je mij voor jou alleen?

Mijn voorkeuren;

beffen,zonder-condoom,vingeren,transgender,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.