Bezoek mijn profiel Leida27, 29 jaar jong uit zeeland

Leeftijd: 29
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik heb een relatie, dus daar zoek ik niet naar. Ik wil gewoon weer eens ouderwets genieten van een onbekend lichaam. Als je net als mij langer in een relatie zit weet je wel wat ik bedoel. Het lichaam van je partner heeft geen geheimen meer. Hoewel dat heerlijk en fijn is, is de spanning van een nieuwe vlam in bed ook zeker de moeite om nog eens te ervaren. Ik zou dus graag iemand willen leren kennen die snapt wat ik bedoel..

Over jou;

Gewoon de spanning van een onbekend lichaam in bed weer eens ervaren? Dat wil ik ook! Discretie vereist en geboden. ( kan niet ontvangen btw )

Mijn voorkeuren;

gangbang,zonder-condoom,rimmen,bisex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.