Bezoek mijn profiel Sandy87, 30 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 30
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik wil geen relatie. Dat moet ik even heel duidelijk voorop stellen. Ik heb daar mijn redenen voor. Maar zonder relatie is sex wel lastig. Dan maar een sexrelatie. Misschien met een getrouwde man? Kan mij niks schelen, als je apparaat zijn werk maar goed doet bij mij. Ik ben dominant, ben je onderdanig? Dan ben je welkom. Stel je voor en praat geen flauwekul want daar reageer ik niet eens op.

Over jou;

Als jij onderdanig bent en er een extraatje bij zoekt ben je welkom. Wel even voorstellen he?

Mijn voorkeuren;

beffen,facial,zonder-condoom,zoenen,rollen-spel

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.