Bezoek mijn profiel Reowin50, 27 jaar jong uit zeeland

Leeftijd: 27
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Rood haar

Over mij;

Heel erg single en heel erg beschikbaar. Klinkt wanhopig? Ben ik bijna ook, wat een saaiheid tussen mijn benen de laatste maanden. Misschien een teken dat ik ook eens serieus aan de man moet? Ik wil wel maar ik ben ook een vrije vogel. Dus als je met mij bent zul je me nooit moeten beperken daarin. Zal ik ook bij jou niet doen. Monogaam ben ik wel, als ik in een relatie zit.
Genoeg over mij, zullen we snel verder?

Over jou;

Serieus aan de man, zodat er weer wat actie tussen mijn benen plaatsvind. Neem jij plaats?

Mijn voorkeuren;

gangbang,zoenen,rimmen,bisex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.