Bezoek mijn profiel Stien33, 28 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Grijze ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Een jonge meid in een relatie mag buiten de deur snoepen. Mijn vriend kan niet met mijn wens om onderdanig te zijn. Wat ik daarmee bedoel? Ik moet harder aangepakt worden anders word ik heel stout. En als ik stout word moet je mij straffen, mijn vriend snapt dat niet. Snap jij het wel? Ik moet nog wel veel ontdekken leer je me ook?

Over jou;

Ik wil dat je me aanpakt anders word ik te stout. Ik verdien straf en moet dit ook nog leren te ontvangen. Een sappig kutje in ruil voor jouw diensten. Kan ik wel naar jou toekomen?

Mijn voorkeuren;

bondage,one-night-stand,zoenen,rollen-spel,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments