Bezoek mijn profiel Aurora63, 22 jaar jong uit drenthe

Leeftijd: 22
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Beetje jong noemen ze me, voor wat mijn wensen zijn althans. Maar goed, ik vind dat je het op een oude fiets moet leren en dan kan ik jongens van mijn leeftijd weer wat bijbrengen? Want die kunnen er echt niks van hoor. Het is 2 minuten en ze komen al. Of ben ik te sexy voor ze dat ze zich niet in kunnen houden?

Over jou;

Ik wil een oudere man om meer te leren. Pijpen kan ik en doe ik graag maar ik denk dat ik het beter zou kunnen. Ik ben nog weinig gelikt, wil jij dat dan bij mij doen?

Mijn voorkeuren;

bondage,gangbang,orale-sex,one-night-stand,sm-dominant

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.