Bezoek mijn profiel Jana81, 23 jaar jong uit noord-holland

Leeftijd: 23
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Grijze ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik oog lief maar ben ik dat ook? Is er een man die de diepte in durft te gaan met me ook al ben ik jong? Ik doe het liever met 1 op tientallen manieren dan dat ik alles moet ervaren met losse flodders. Een beetje ervaren en oudere man vind ik dan ook wel sexy. Maar die zijn altijd getrouwd! Daarom probeer ik het zo. Een sexy ervaren iets oudere man die wel beschikbaar is. Een kijken wat ik aangeboden krijg?

Over jou;

Gewoon heel benieuwd of die ervaren sexy man zich aan me aanbiedt. Wacht je niet te lang?

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,bondage,rollen-spel,parenclub-bezoek,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.