Bezoek mijn profiel Sylvana41, 40 jaar jong uit luik

Leeftijd: 40
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Hoihoi. Wij zijn Stefan en Sylvana. Al zo´n 15 jaar een stel. We hebben een leuk leven, geen kinderen en een geweldig avontuurlijk sexleven. We hebben nu bedacht om eens iemand bij ons in de slaapkamer uit te nodigen. Wij zijn van plan om samen diegene op en top te verwennen en een flinke beurt te geven. Of dit een man is of een vrouw… dat maakt niet zoveel uit. Of misschien zelfs een ander leuk stel dat het wel eens met ons zou willen doen. Horen we vlot wat van je?

Over jou;

1 berichtje is genoeg om contact te maken en erachter te komen wat we van elkaar willen…

Mijn voorkeuren;

anaal,facial,orale-sex,vingeren,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating Stellen

Comments