Bezoek mijn profiel RobinRuw, 41 jaar jong uit overijssel

Leeftijd: 41
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Rood haar

Over mij;

Tja….. nu krab ik echt even op mijn hoofd. Ik heb wat relaties gehad, maar toch was dat niet wat ik zocht. Ik hoop hier wel die lieverd te vinden, maar ga eerst maar eens een dikke vriendschap met een nog dikkere plus zoeken. Er zitten hier vast wel mannen die dat willen, of vergis ik mij?

Over jou;

Lieve man, die een dikke vriendschap met een nog dikkere plus met mij zou willen. Ik hoop dat je een tikje romantisch bent, niet TE want je mag van mij ook man blijven, dat vind ik juist wel charmant.

Mijn voorkeuren;

anaal,beffen,pijpen,bisex,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments