Bezoek mijn profiel Liesbet78, 40 jaar jong uit oost-vlaanderen

Leeftijd: 40
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Jarenlang professioneel danser en entertainer geweest. Mannen aan mijn lijf, maar ik gaf niet snel toe. Nu ik een echte baan heb en het leven wat rustiger is geworden wil ik juist weleens lekker toegeven. Maar nu is er niemand in mijn leven! Mis jij ook iemand in je leven om van bil mee te gaan wanneer je maar zin hebt? Laten we snel kennismaken en kijken of wij een klik hebben. Daar begint het toch mee?

Over jou;

Van stoute vrouw op het podium naar saai en alleen in huis. Haal jij die kinky kant weer in me naar boven?

Mijn voorkeuren;

orale-sex,ongeremde-sex,rollen-spel,rimmen,parenclub-bezoek

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments