Bezoek mijn profiel Joleen73, 36 jaar jong uit limburg

Leeftijd: 36
Lengte: 175 – 185
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik ben een hele lieve en ruimdenkende shemale die jou wil voorzien van al je stoutste dromen. Ik kick erop om mannen en vrouwen te helpen om al hun fantasieĆ«n waar te maken. Natuurlijk is het eens wat anders dan anders. Maar een vrouw met een pik is wat dat betreft het beste van twee geile werelden. Anaal geven en nemen šŸ™‚

Over jou;

Als jij voldaan ben dan ben ik dat ook. Ik hou overal van dus niks is mij te extreem. Ik ontvang graag in mijn huis en ik verzeker je dat je je fijn en op je gemak gaat voelen. Dan komen de geilste avonturen vanzelf los. Niks te verliezen dus!

Mijn voorkeuren;

bondage,gangbang,vingeren,rollen-spel,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments