Bezoek mijn profiel AnjaBuktGraag, 31 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 31
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Als ik gebukt voor je gaat staan, dan wil je toch niets anders dan lekker die keiharde leuter van je in mijn kont duwen. En reken maar dat mijn kontje al heel wat gewend is. Ik weet precies hoe ik je aan moet pakken en hoe ik je keihard kan laten spuiten. Wanneer komt het jou uit?

Over jou;

Ik wil je eens keihard laten spuiten en laten genieten van mij! Misschien wil je dan helemaal nooit meer iets anders. Je kan natuurlijk doorzoeken en blijven kijken. Maar je kan ook mij als een tussendoortje pakken. Hoe geil zou dat zijn?

Mijn voorkeuren;

one-night-stand,zonder-condoom,rollen-spel,sm-dominant,bisex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments