Bezoek mijn profiel Jolin76, 27 jaar jong uit west-vlaanderen

Leeftijd: 27
Lengte: 165 – 175
Postuur: Vol postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik heb geen geluk in de liefde, daardoor valt de sex ook tegen. Maar het kriebelt me aan alle kanten. Wie haalt die kriebels bij me weg? Al is het maar een one night stand. Ik zit al maanden zonder. Ben je schoon, iets ouder dan me en heb je een lekkere stevige pik? Mag ik die dan proeven?

Over jou;

Afspreken voor een goede beurt. Laat al het andere maar achterwege. Wel moet ik naar jou komen want ik kan niet ontvangen. Ik heb wel een auto. Heb jij een foto van jezelf ook? Wanneer spreken we af?

Mijn voorkeuren;

dubbele-penetratie,sm-dominant,bisex,parenclub-bezoek,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments