Bezoek mijn profiel Cadence63, 33 jaar jong uit groningen

Leeftijd: 33
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Mijn relatie is over, na 8 jaar! Ik heb gejankt als een klein kind maar het is goed zo. Zo perfect was het achteraf ook niet. Dus we gaan door, tijd voor een nieuwe. Niet een perfecte, maar wel iemand die ook van sex houd en me niet aan het lijntje zal houden. Ik heb een prima leven, eigen huis, werk en auto. Ik wil iemand die aan kan vullen.

Over jou;

Een echt afspraakje omdat ik je echt beter wil leren kennen. Ik ben hier niet voor een one night stand. Ik wil die aanvulling. Sex op de 1e date wil ik ook omdat ook de sex heel belangrijk is in een relatie. Durf jij het aan?

Mijn voorkeuren;

bondage,facial,zoenen,sm-dominant,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments