Bezoek mijn profiel Vanessa29, 26 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 26
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Ik ben een handvol en dat bedoel ik letterlijk en figuurlijk. Daarom geen jonge mannen voor mij want die weten er nog geen raad mee. Sta open voor eenmalig sex en alles wat daarna kan gebeuren. Als het nu maar eens serieus en snel gebeurt. Kom je bij mij uit de buurt, alleen maar beter. Ik doe niet aan getrouwde mannen! X Vanessa

Over jou;

Getrouwde mannen blijf aub weg, mijn inbox zit al vol. Ik zoek gewoon een snelle date, lekkere wipbeurt of hoe het ook wilt noemen. Is er meer, dan word het meer. Levensgenieter waar ben je?

Mijn voorkeuren;

facial,one-night-stand,vingeren,rollen-spel,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments