Bezoek mijn profiel gothicana, 24 jaar jong uit overijssel

Leeftijd: 24
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Ik ben een hele drukke meid met ontzettend veel dromen. Mijn grootste droom is om ergens een beroemde kok te worden. Daarvoor moet ik nog wel heel hard werken ben ik bang. In de tussentijd ben ik wel op zoek naar een leuke vent om een spannende avond mee te beleven.

Over jou;

Ik zoek dus een man die van aanpakken weet. Jij bent nergens bang voor en je wilt graag nieuwe dingen uitproberen. Je houdt net als ik van lekker eten dus je wilt ook graag met mij naar een restaurant gaan. Je houdt net als ik van gezelligheid en je hebt een goed gevoel voor humor.

Mijn voorkeuren;

beffen,facial,one-night-stand,zonder-condoom,pijpen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments