Bezoek mijn profiel Frederika32, 31 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 31
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Gewoon een lekkere geile man die het serieus aandurft. En niet voor 1 keertje maar voor zo vaak mogelijk. Wie weet waar we terecht komen. Ja ik ben een vrouw met een extraatje. Een flink extraatje om nauwkeurig te zijn. Vind jij dat juist lekker? En durf je het ook echt beet te pakken, aan te pakken en alles ermee te doen? Niet alleen verlekkerd ernaar zitten kijken? Mag ik jou dan heel gauw ontmoeten hier!

Over jou;

Niet alleen kijken, maar ook durven aanraken. Ben jij op zoek naar mij?

Mijn voorkeuren;

anaal,zonder-condoom,vingeren,sm-dominant,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments