Bezoek mijn profiel BTTM4TOPSEX, 59 jaar jong uit Zuid-Holland

Leeftijd: 59
Lengte: 175 – 185
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

[OPENHEID+LEZEN?] NEP het is echt ook wel lastig als jij niet eens goed kan lezen!Bedankt voor je grot interesse in mij.Jij wilt contact?Stuur mij bericht!Naam+nog gezichtsloze,wat is de afstand Den Haag-Mariahoeve?GEIL BEN JIJ NU AL! NEP GEEN vertrouwen!Het gaat om wederzijdse veiligheid staat ook op speurders.Pascale,zou je graag seksueel als BTTM willen verwennen+je ervaren als de echte 200 % top-man zonder speciale reden daarnaast ben ikzelf voor jou 1000 % in Den Haag-Mariahoeve 1000 % FREE beschikbaar. Pascalé

Over jou;

[LEZEN] Als je ´n partner hebt getrouwd bent,is dat niet mijn probleem+ik probeer ook niet met je te garn trouwen.Ik doe geen enkele wervelstorm over je privacy!Ben 195 % gewillige BTTM.Vind het ECHTE+groot manen-geslacht belangrijk-/+jouw wensen+seksverlangens aan een hot-hitsige-Bttm-man!Die 200 % de Top-man aan kan.Ik denk jij hebt zeker genoeg verbeeldingskracht om ermee om te gaan+ik ben blij uit ervaring dat ik ook een bi-he-ho-man kan uitnodigen ik mij als echte BOTTOM!Anders is er altijd bij mij wat planning noodzakelijk omdat ik mezelf aan de 100 % BI-HE-HO wil geven: KUS [Pascalé]

Mijn voorkeuren;

anaal, dubbele penetratie, gangbang, orale sex, one night stand, zonder condoom, pijpen, zoenen, vingeren, ongeremdesex, rollen spel, rimmen, biseksualiteit, trio sex, parkeerplaats sex, buiten sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Gay dating

Comments