Bezoek mijn profiel VeraBare, 39 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 39
Lengte: 155 en kleiner
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Ik ben eigenlijk wel een geil ding haha, wat kan ik nog meer over mezelf vertellen hmm… ik heet dus Vera en heb een lekkere lul waar jij aan mag zuigen, als je dat durft tenminste hihi. En o ja ik vind het natuurlijk ook super geil om jou lekker diep af te zuigen, mag dat?

Over jou;

Jij kan een lekkere dame als mij wel waarderen en bent niet bang. Je bent openminded en je wilt alles in je leven wel een keer geprobeerd hebben. Ik ben erg benieuwd of je weleens aan een lul gezogen hebt en wat je ervan vond? Of zal ik je eerste zijn.

Mijn voorkeuren;

facial,gangbang,orale-sex,zonder-condoom,sm-dominant

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments