Bezoek mijn profiel Milkme, 27 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 27
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Het is niet dat ik niet aan mijn trekken kom. Ik wil gewoon een keer een oudere man proberen. Dat is niet vanwege de ervaring, al is dat mooi meegenomen mocht jij die hebben. Het is vooral omdat ik het een geil idee vind wanneer er een oude man stinkend zijn best doet om mij klaar te laten komen.

Over jou;

Je best doen dat ga jij zeker wel doen. Ik heb verder niet echt veel over jou te zeggen. Jij bent ouder, hebt zin om mij eens even goed en stevig aan te pakken en door te meten en hebt er totaal geen moeite mee om dat vaker dan een keertje te doen.

Mijn voorkeuren;

orale-sex,rollen-spel,bisex,transgender,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments