Bezoek mijn profiel HottieOne, 32 jaar jong uit drenthe

Leeftijd: 32
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Rood haar

Over mij;

Passie en vuur dat zit in mijn bloed en stroomt door mijn hele lichaam. Het heeft even geduurd, maar nu ik mijzelf gevonden heb wil ik dat delen ook. Ik heb alleen nog maar gezoend en wat gefriemeld en ik wil nu meer dan dat. Ik wil naar het volgende honk en ontmaagd worden. Dat kan hier bij mij thuis, waar wij voorzien zijn van alle gemakken en jij mij lief en rustig anaal kan nemen.

Over jou;

Echt een omschrijving van wie jij bent dat heb ik niet. Maar ik weet wel dat jij je geroepen voelt om met mij en mijn sterretje aan de slag te gaan. Hoe moeilijk kan het zijn om daar voor de eerste keer in te komen, volgens mij is het appeltje eitje.

Mijn voorkeuren;

bondage,dubbele-penetratie,orale-sex,zonder-condoom,vingeren

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments