Bezoek mijn profiel Nini41, 31 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 31
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Ben ik lekker of niet? Mijn vriend denkt daar anders over, hij vindt me niet meer zo aantrekkelijk als ik ooit was en hij heeft de laatste tijd ook echt geen zin mee in sex met mij! Ik denk als ik eerlijk ben ook echt dat hij vreemd gaat maar weet dat niet zeker! Nu is het voor mij niet zo moeilijk om dat ook te doen, ik heb ook recht op lekkere sex en als ik op hem moet wachten dan kan ik heel lang wachten! Ik ga voor mijn eigen geluk en genot, een lekkere geile wip kan wonderen verrichten denk ik dus ik ben er klaar voor!

Over jou;

Sta voor alles open en we zien samen wel hoe leuk het gaat worden toch? Kunnen we het samen leuk en spannend gaan maken?

Mijn voorkeuren;

dubbele-penetratie,orale-sex,ongeremde-sex,rollen-spel,parenclub-bezoek

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments