Bezoek mijn profiel Lidwina35, 32 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 32
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ja ik kijk inderdaad een beetje verwaand en een beetje bitchy, dat weet ik heus wel maar wat zou jij doen als je de hele tijd hoor: Lekkere tietuh, lekkere kont hoor.. Tja niet om over mezelf op te scheppen, maar ze hebben gewoon gelijk. Ik heb een lekker kontje en heerlijke tieten. Nu nog een man die daar eens lekker mee wil komen spelen en ik ben gelukkig hahaha.

Over jou;

Wil je meer van me weten? Vraag het gewoon hoor! Ik lijkt wel een bitch, ik ben eigenlijk super lief en verlegen 😉

Mijn voorkeuren;

facial,zoenen,rimmen,transgender,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments