Bezoek mijn profiel Manouk100, 55 jaar jong uit Overijssel

Leeftijd: 55
Lengte: 185 – 195
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

hey schatjes… over mij… zoals je kan zien is mijn lievelingskleur geel en verder zit ik in een relatie maar die is momenteel volledig doodgebloed. ik verveel me de pletter en wil graag nog een aantal dingen gedaan hebben in mijn leven. 1 daarvan is sex hebben met een shemale, ik ben bisexueel dus dat moet geen probleem worden. het lijkt me dan helemaal leuk om eens een rollenspel te spelen.

dan zou ik ook nog graag een keer sex hebben met een leuk koppel, welke rol ik daarin ga spelen dat is aan jullie. pijpen doe ik liever niet verder ben ik niet moeilijk, ik zal me volledig willen overgeven aan een koppel.

Over jou;

shemale of koppel – je moet alles 1 keer geprobeerd hebben in je leven

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments